eixida

primers

Juanra Pous Pérez, del C. A. Espenta, es va adjudicar la XVII Volta Popular de Gata que es va celebrar diumenge 23 de març amb un temps de 32,43 minuts. Tot seguit va entrar Gabriel Domene Fluxa del C.A. Corremundos (32,45); i en tercera posició va arribar Sergi Soler Ginestar(32,46) del C.A. Ondara. Tots ells de la categoria senior
En fèmines, en la categoria senior, la primera en entrar a meta va ser la corredora, Isabel Ferrer Castell del C.A. Llebeig de Xàbia amb un temps de 37,15 minuts, per davant d’ Irene Bolufer i de Aïda Pérez. En este cas no coincideix amb la classificació general, ja que la segona dona en entrar a meta va ser Carmen Sala (Veterana C) amb un temps de 39,09 seguida per la corredora local Christina Mallet (Veterana A) amb un temps de 40:32 minuts.
En quant a participació, 1503 corredors van arribar a meta després de recórrer els 9,6 km de la volta . A estos s’afegien els corredors de les categories infantils, curses que es van celebrar a partir de les 12 hores, una vegada finalitzada la prova reina.
La XVII Volta Popular de Gata, segona prova puntuable per al Circuit a Peu Marina Alta, ha estat organitzada pel club d’atletisme Gata amb la col•laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Gata.