L’Ajuntament de Gata imparteix un Curs d’Agricultura Ecològica Familiar: Aprén a Cultivar i Menjar Sa i de Proximitat

El món modern està experimentant una onada de consciència ecològica, i amb ella, una renovada valoració dels mètodes d’agricultura sostenible. Responent a aquest anomenat, Agricologia Bio Educa amb la regidoria de Innovació, Fons Europeus i Transparència de l’Ajuntament de Gata i la col·laboració i finançament de la Diputació d’Alacant realitza un curs d’Agricultura Ecològica Familiar, dirigit a aquells interessats a aprendre tècniques de cultiu respectuoses amb el medi ambient i a integrar en el seu dia a dia aliments saludables i de temporada.

Aquest curs té com a principal objectiu empoderar a les famílies i a individus amb les eines i coneixements necessaris per a establir el seu propi hort familiar i ecològic. En fer-ho, no sols es busca millorar la qualitat de l’alimentació sinó també enfortir la connexió amb la naturalesa i fomentar una economia local sostenible i poder cultivar els teus propis aliments de temporada, frescos i saludables per autoconsum.

El curs, que esta realitzant-se durant el mes de setembre, inclou temes com: tècniques de cultiu ecològic de tardor-hivern, compostatge, control de plagues de manera natural, planificació d’un hort familiar, visites a finques ecològiques, entre altres. A més, comptarà amb la participació d’experts en el camp de l’agricultura ecològica.

Histórico de noticias