Creama Gata compta amb un servei d’orientació a parats de llarga duració
ENCORPjpg

L’agència de Creama Gata, compta, des de finals de desembre, amb un nou servei d’orientació laboral subvencionat per la Conselleria d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i treball.
El servei comptarà amb una professional per realitzar itineraris d’ocupació a un dels col•lectius amb serioses dificultats per reintegrar-se de nou al mercat laboral després d’un llarg període de desocupació i permetrà que les persones que porten més d’un any en situació de desocupació puguin millorar la seva empleabilidad i d’aquesta manera es faciliti el seu accés i permanència al mercat laboral.
Per poder participar al programa els demandants hauran d’estar inscrits en el SERVEF, i presentar un certificat que acredite l’any de desocupació durant 12 mesos com a mínim en els 18 anteriors. Aquest certificat es podrà obtenir des dels caixers del Servef a l’apartat Autoservef. Una vegada inclosos al programa, la tècnica dissenyarà juntament amb els participants uns itineraris personalitzats d’inserció en el qual es contemplen tant accions individuals com de grup.
Els interessats poden contactar amb l’oficina de Creama Gata.

Histórico de noticias