podiumtots

Pablo Ramírez Mulet, amb un temps de 3:51 h va guanyar la X Marató per Muntanya de la Marina Alta, Memorial Javier El Mico, organitzada pel Grup Espeleològic Gata amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i que es va celebrar el passat dissabte 2 de maig. El segon i tercer lloc van ser per a Pedro Martínez (3:58) i Simón Rama (4:04)

En la classificació de fèmines el millor temps va ser per a Mª Yolanda Valiente Caballero que va finalitzar amb un temps de 4:51h., per davant d’Encarna Cardona i Karol Estalrich.

Pel que fa als locals, el primer en arribar a meta va ser Jochen Fähnle, seguit per Xavi Torres i Rafa Martínez

A voltant de 120 participants van prendre l’eixida des del grup Escolar a les 8h on la calor , que els va acompanyar en tota la cursa, ja es deixava sentir. 105 corredors van completar el recorregut i van entrar a meta abans de les 10 hores de temps màxim.

En esta edició, el recorregut de 42,195 km es realitzava de manera circular: Gata- Serrillars- Gorgos- Gata amb un desnivell acumulat de 1810 m. Pel recorregut hi havia 8 punts de control de pas i avituallament on els corredors podien hidratar-se i refrescar-se

L’organització, a més de nombrosos voluntaris, ha comptat amb la col·laboració de la Comissió de Festes 2015 que va muntar una barra dins del recinte i oferia servei de bar.